ga naar...

zondag 20 oktober 2013

Het nieuwe KlasCement

Twee op drie.
In een team van 30 leerkrachten zijn er dat wel 20.
Twee op drie leerkrachten is - zo blijkt - geen lid van KlasCement.

Ik ging ervan uit dat ie-de-réén KlasCement kent en gebruikt, om ideeën te delen of te halen. Maar op het overigens zeer fijne verjaardagsfeestje van KlasCement bleek dat zowat 60 000 leerkrachten een KC-account hebben. Dat is maar 1/3 van de hele Vlaamse onderwijsbevolking.
Ik vind dat te weinig. En jammer ook, want op KlasCement, daar vind je écht wel wat.

Een hele tijd geleden brak ik al eens een lans voor dit waardevolle leermiddelennetwerk. Dit jaar bestaat KlasCement 15 jaar. En als cadeau aan alle leerkrachten werd de site nog gebruiksvriendelijker gemaakt.
Geen excuses meer dus, maak een account aan bij KlasCement en grasduin in het lesmateriaal, de apps, de artikels, de interactieve oefeningen, de educatieve video's en nog zoveel meer. En om het je helemaal gemakkelijk te maken, zorgde KlasCement zelf voor een rondleiding.Nog eventjes een woordje van dank. Ik was erbij op 18 oktober, op dat verjaardagsfeest in het Ministerie van Onderwijs en Vorming. Omdat KC ook zijn leden in de bloemetjes wilde zetten, kregen 20 onder hen heel wat complimenten én een prachtige Prowise tablet cadeau.
Dankjewel KlasCement en Prowise!

Geen opmerkingen: