ga naar...

woensdag 10 september 2014

De Kemmelkoerier

Iedereen heeft ondertussen weer zijn gewone ritme teruggevonden op school en het lijkt alsof de grote vakantie al heel lang achter ons ligt. Toch wens ik alle leerkrachten nog een fijn schooljaar toe!

Mijn collega's en ik zijn in september prima gestart, want wij zijn volgende week alweer met vakantie. Het is te zeggen... wij gaan op Kemmelklassen met ons 6de leerjaar. Een hele week samen op stap in de Westhoek, leren over de Groote Oorlog, ravotten in de bossen op de Kemmelberg, Ieper bezoeken en in musea ontdekken waar we in de klas over geleerd hebben. We hebben er zin in!

Om de kinderen en hun ouders te informeren staken we de infobrief dit jaar in een nieuw kleedje. Vorige maandag verscheen de Kemmelkoerier, een eenmalige editie van onze krant, vol met tips, weetjes, spelletjes en afspraken over de aanstaande Kemmelklassen. Afgedrukt op formaat A3 is een krant weer eens wat anders dan een gewone infobrief, en we hopen hiermee dan ook niet alleen de kinderen nieuwsgierig te maken, maar ook de ouders.
Benieuwd of dat gelukt is.


De afbeelding hierboven is niet erg scherp. Wie de krant graag in PDF-formaat ontvangt, mag gerust een seintje geven. Voor meer krantenideeën, zie ook hier, hier en hier.

Geen opmerkingen: