ga naar...

woensdag 26 september 2012

In 't leesgras, vervolg

Sinds september zijn wij in onze klas dus zelfstandige ondernemers. Onze boekenwinkel "In 't leesgras" wordt dagelijks druk bezocht. De inkomsten zijn wat minder, maar dat is nogal logisch. We verkopen immers geen boeken, we lenen boeken uit.


De afgelopen weken leerden onze kinderen de boekhandel kennen. Ze neusden in de boeken en strips, ontdekten verborgen literaire schatten en testten de grote leesstoel uit. Ik zorgde zelf voor het inrichten van de etalage en het vervangen van de boeken en kranten. Ook het opruimen kwam grotendeels op mijn schouders terecht. Hoog tijd dus voor een paar voltijdse werkkrachten.Daarom kregen de kinderen een vacature mee naar huis.
Gezocht: een gerant (M/V) van onze boekhandel "In 't leesgras".
Wij verwachten: inrichting en verzorging van de etalage en promotie van leesboeken.
Wij bieden aan: een contract van 2 weken, een boeiende job met veel afwisseling, doorgroeimogelijkheden en géén aantrekkelijke verloning.

Vacatures, daar moet je natuurlijk eventjes goed over nadenken. Zeker kinderen die nog geen 12 zijn, overleggen best eventjes met mama en papa, vooraleer ze solliciteren... :-)

Wij van boekhandel "In 't leesgras" zien de sollicitaties in elk geval met interesse tegemoet.
Wordt vervolgd...

2 opmerkingen:

juf Peggy zei

Hey groeiende juf! Wat een leuk idee om die werkwinkel om te toveren tot een boekenwinkel. Zo zie je maar! Is dit de eerste mini-onderneming in onze school ? Succes ! Hopelijk blijven de vacatures niet te lang openstaan. Groetjes

Juf Hilde zei

Met grote vreugde kan ik melden dat ALLE vacatures al ingevuld zijn...:-)
Hilde