ga naar...

woensdag 5 september 2012

Let's blog

Zo, het schooljaar is weer begonnen. Na een lange rustperiode schiet ook onze klasblog weer in actie.
Het is goed om ouders snel te informeren over het bestaan van een eventuele blog, twitteraccount of yurlspagina. Zeker tijdens de eerste dagen van het schooljaar houden ouders meestal goed de brieven in de gaten die hun kinderen van school mee naar huis brengen. Deze infobrief, waarover ik hier ook al berichtte, zal dus zeker niet zoekraken tussen de lege koekverpakkingen en de gemaakte tekeningen.

Ik merk ook elk jaar in de bezoekersstatistieken dat september een piekmoment is op de blog. Ouders, ooms, tantes, oma's en opa's zijn allemaal - terecht - nieuwsgierig naar die nieuwe juf en die nieuwe klas, en surfen meteen na het lezen van de infobrief naar de klasblog. Niet om dadelijk te reageren, maar om te komen 'piepen'.
En dat is toch wat we graag willen: een groot en geïnteresseerd publiek.

2 opmerkingen:

juf maaike zei

Eventjes laten weten dat ik het idee van je mission impossiblefilmpje geleend heb. Na enkele jaren het 5de voor de eerste keer in het 6de. Ben benieuwd hoe ze zullen reageren !

Juf Hilde zei

Super! Het was trouwens een template in PowToon, dus heel snel gemaakt met een paar aanpassingen. Ze zullen ervan genieten :-)